Gürgentepe Şehit Erdi Demirer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Geleceği bugünden yaşayarak eğitimdeki kaliteyi yükseltmek noktasında örnek ve önder olmak, evrensel Eğitim-Öğretim ilkeleri doğrultusunda kurumsallaşmış bir okul kimliğine sahip olmaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, istikrarlı bir eğitim ortamı içerisinde öğrencilerin potansiyellerini ortaya çıkarıp geliştirerek, Atatürkçü kimliği ile gurur duyan, vatanını ve ulusunu seven, geçmişini bilen, yüzü geleceğe dönük, vatandaşlık bilinci yüksek,mesleğinde öncü ve ilerici bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Servis Bilgisi: Taşımalı Eğitim
Sportif Etkinlikler: Atletizm, Dart, Voleybol, Futsal, Masa Tenisi vb.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projesi, 15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: AB ERASMUS + Projesi (Sen Yoksan Bir Eksiğiz),

WEB - https://gurgentepemtal.meb.k12.tr

Adres - Ağızlar Mahallesi 1 Nolu Sokak Dış kapı No.1 Gürgentepe/ORDU

Yerleşim Yeri - Ağızlar Mahallesi 1 Nolu Sokak Dış kapı No.1 Gürgentepe/ORDU

Adres - Ağızlar Mahallesi 1 Nolu Sokak Dış kapı No.1 Gürgentepe/ORDU

Ulaşım Gürgentepe İlçesine ulaşım Ordu-Gürgentepe arası çalışan dolmuşlarla sağlanmaktadır ve yolculuk yaklaşık 1 saat sürmektedir. Gün içerisinde 4 sefer yapılmakta olup dolmuşların kalkış saatleri değişkenlik göstermektedir. Okulda çalışan öğretmenlerin çoğu öğretme servisi ile gidiş geliş yapmaktadırlar.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine 2, il merkezine 50 km uzaklıkta bulunmaktadır.